Axel Rosenberg

Host of Friluftspodden

Axel er for tiden doktorgradsstipendiat på seksjon for kroppsøving, friluftsliv og pedagogikk på Norges idrettshøgskole, med fokus på bærekraft og naturrelasjon (og en touch av sosiale medier) i naturbasert reiseliv. Før han gikk tilbake på skolebenken som stipendiat jobbet han som veileder, underviser og forsker på friluftslivsfag på Norges idrettshøgskole.

Han har også fartsitd som natur- og friluftsveileder i Oslofjordens Friluftsråd og som lærer i ungdomsskolen. De siste 10 årene har han også satt av 1 uke hver vinter hvor han jobber som instruktør på Buskerud Fylkeskommune's vinterleir for utviklingshemmede.

Axel er ikke ekstremt god på noe, men kan ganske mye om mangt og meget. Han lar seg lett fascinere og liker å gå grundig til verks når han får en idè. Denne podcasten er én av slike ideer. Som pendler har han tilbakelagt mange mil og ditto timer med podcast på øret. Friluftsliv(et) og alt det rommer er mer enn "ut i naturen" og "friluftsmagasinet" (RIP) - og Axel håper at denne podcasten kan ta lytteren med inn i nytt (og kanskje ukjent) turterreng.